Ką valgom?

Ši informacija skirta klientams, norintiems vizualiai matyti, kaip atrodo indų virtuvės maistas. Prieš išsirinkdami vieną ar kitą patiekalą, galite pasidairyti po nuotraukų galeriją.

* Informacija nuolat pildoma ir atnaujinama.

Trinta špinatų sriuba
Pomidorų - grybų sriuba
Avienos „Shorba“

Sriubos

Jūros gėrybių sriuba
„Masala Papadam“
Tandyro krevetės
Daržovių samosa
Krevetės „Puri“
Žuvies „Tikka“
Vištienos „Tikka“
Varškės sūrio „Tikka“

Užkandžiai

Pagrindiniai patiekalai

Vištiena

Vištienos „Tikka Masala“
Vištiena kario padaže
Vištienos „Madras“
Sviestinė vištiena
Vištienos „Jalfrezi“
Vištienos „Korma“
„Kadai“ vištiena
Mango vištiena

Aviena

Avienos „Madras“
Avienos „Saag“
Avienos „Rogan Josh“
Avienos „Korma“

Jūros gėrybės

Krevečių „Butter Masala“
Krevečių „Jalfrezi“
Krevečių „Madras“
Krevetės „Kadai“
Žuvies „Masala“
Žuvies „Madras“
Žuvis kario padaže

Vegetariški patiekalai

Varškės sūrio
„Tikka Jalfrezi“
Lęšiai „Makhani“
Daržovių „Jalfrezi“
„Palak Paneer“
„Matar Paneer“
Varškės sūrio
„Butter Masala“
„Baigan Bharta

Ryžių patiekalai

Basmati ryžiai
„Jeera“ ryžiai
„Veg Pulao“ ryžiai
Avienos „Biryani“
Vištienos „Biryani“
Krevetės „Biryani“

Tandyro patiekalai

„Zafrani Tikka“
Tandyro vištiena

Indiška duona

Desertai

„Naan“ paprastas/ sviestinis/ česnakinis/ su vištiena
Apelsinų ledai „Kulfi“
Mango ledai „Kulfi“
Spurgytės „Gulab Jamun“